Nyomtatott áramkör gyártása


Szerteágazó PCB palettával rendelkezünk, amelyek számos iparágban használhatóak, mint az elektronikai, kommunikációs, gépipari és orvosi iparban.

FR4, Alu, Flexibilis vagy Rigid-flex kártyák gyártásával állunk Partnereink rendelkezésére 1-30 rétegig.

Több éves tapasztalattal rendelkezünk PCB gyártás területén számos elégedett ügyféllel. Gyártókapacitásunk lehetővé teszi, hogy megfeleljünk mind a kis sorozatgyártásoknál mind pedig a nagyobb mennyiségű rendeléseknél. Az áramkör gyártás során nagy hangsúlyt fektetünk az anyagminőségre és a műszaki igényekre. Kiváló minőségű anyagokat használunk és szigorú minőségellenőrzési eljárásokat alkalmazunk. Emellett folyamatosan fejlesztjük a gyártási eljárásokat és technológiákat, hogy lépést tudjunk tartani az ipar fejlődésével.

FR4, Alu, Flexibilis vagy Rigid-flex kártyák gyártásával állunk Partnereink rendelkezésére 1-30 rétegig.Együttműködésre törekszünk ügyfeleinkkel, hogy a legjobb megoldásokat nyújtsuk számukra és támogatást biztosítunk a projektek megvalósításában. Összefoglalva a Solution System magas minőségi gyártást és megfizethető árakat kínál. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk végzett gyártási szolgáltatásunkkal hozzájárulunk ügyfeleink sikeres projektjeinek megvalósításához.


Keressen minket bizalommal és vegye igénybe megbízható és minőségi szolgáltatásainkat!