Beültetés

Nyomtatott áramkörök beültetését vállaljuk felületszerelt és átmenőlábas elektronikai alkatrészekkel. Továbbá szalagkábelek, hosszabbító, összekötő és egyedi kábelek konfekcionálást. Gyártásunk a készre szereléssel válik teljessé.Cégünk vállalja nyomtatott áramkörök beültetését, legyen szó felületszerelt vagy átmenőlábas elektronikai alkatrészekről. Kis prototípusoktól egészen a tömeggyártásig állunk rendelkezésére. Bármi is az igénye, a 0402-es méretű SMD alkatrészektől egészen a QFP és BGA/µBGA tokozású integrált alkatrészekig mindenre készen állunk. A megrendelő minőségi elvárásainak megfelelő gyártást az IPC A-610 szabvány betartásával garantáljuk.

Nyomtatott áramkörök beültetését vállaljuk felületszerelt és átmenőlábas elektronikai alkatrészekkel. Továbbá szalagkábelek, hosszabbító, összekötő és egyedi kábelek konfekcionálást. Gyártásunk a készre szereléssel válik teljessé.

 

Kiváló képzettséggel rendelkező csapatunk személyesen gondoskodik az alkatrészek precíz beültetéséről. Megbízható alkatrészbeszállítókkal dolgozunk együtt, akikkel hosszú éveken keresztül alakítottuk ki a jó üzleti kapcsolatot, így biztosítani tudjuk az alkatrészek minőségét és a versenyképes árakat.Keressen minket bizalommal és vegye igénybe megbízható és minőségi szolgáltatásainkat!